tilslutning ledning lampe ledning ledning rack

Vores lampekabler er godkendt og dokumenteret. Lampesnorerne sælges pr. Løbende meter indpakket i ruller, der kaldes spoler.

Kablerne er opdelt i:

Tilslutningsledning er en enkelt leder, der bruges til at tilslutte til en anden ledning eller til at tilslutte stik. Ledningen fås nu også som ekstra tynd på ca. 1x0,5 mm², hvilket gør det lettere at tegne en krystalkronekrone lysearme eller malmekroneens lette arme.

Næste undermenu har vi den sædvanlige ledning til bordlamper gulvlamper loftslamper væglamper. Lampetrådene her er 2-ledere, hvor hver ledning har et areal på 0,75 mm², hvilket er det lavest tilladte. Lampesnorerne er dobbeltisoleret og kan ligge løst på gulv og loft.

Nu kommer vi til 3-leder, som er en lampesnor med 3 ledere, hvoraf den ene bruges til beskyttende jordforbindelse. Trådene er farvet brun blå og stribet gul / grøn. Dette er vigtigt. Kablet, der er tofarvet gult / grønt, må kun bruges / tilsluttes beskyttende jord. Dette er så vigtigt, at du kommer over dette punkt flere gange her.

Tekstilkabel er rart at bruge for at få en dejlig fornemmelse af en lysarmatur. Tekstilkabel er rund 2-leder, rund 3-leder, snoet 2-leder og snoet 3-leder. Vi har original tekstilledning til PH5 loftslampe

Ledningsreoler er nogle menuer, hvor introduktionen er den sædvanlige ledning med stik. Ledningsstativ med stik og kontakt.

Den sidste menu er kablet til montering i loftslampe. Sikkert, at du tilfældigvis har købt en belysning, hvor forbindelsesledningen mangler. Dette skyldes, at armaturerne er fremstillet, så de lettere kan tilpasses til forskellige lands lamper.

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn