Indkøbs- og leveringsbetingelser

Retur

Virksomheder har ingen udvekslings- eller afkastret

Vi forbeholder os ret til at fravælge artikler fra billederne.

I henhold til fjernsalgsloven har du som forbruger (ikke et selskab) ret til at trække sig ud af aftalen ved at underrette os inden 14 dage efter modtagelsen af varerne. For at du kan bruge din fortrydelsesret, skal du returnere varerne i ubeskadiget stand, i originalemballage. Når du bruger ret til at trække sig tilbage, er det dig, der er ansvarlig for returomkostningerne.

For (kun) private personer: "Selvfølgelig følger vi fjernsalg og hjemsalg (SFS2005: 59), hvilket betyder en ret til at trække sig tilbage om 14 dage.

 

Overvej:

1. Kontakt os inden du vender tilbage!

2. Produktet skal være helt ubrugt med uåbnet emballage.

3. Den originale emballage skal (skal) bruges!

4. Du modtager ikke kompensation for fragt / returforsendelse eller tilsvarende distributionsomkostninger.

5. Bankgebyrer fra Payson / Paypal vil blive opkrævet for dig.

Retur ikke godkendt:

1. Reklame- og tilbudsposter er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

2. Specielle ordrer eller ordrer af større mængder, end vi normalt har på lager.

3. Ingen lagerartikler

4. Skær ledninger (snor) eller bestilte design.

5. Elektronik. Belysningsregulatorer, hvor emballagen er brudt.

GDPR

Samtykke til registrering af personoplysninger Når du bestiller hos Trevon Belysningsmaterial.se, skal du angive personlige oplysninger som: person- eller firmanavn, navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer. I forbindelse med udførelsen af ​​købet accepterer du, at vi gemmer og bruger dine oplysninger for at kunne opfylde vores aftale med dig.

Vil data blive delt med tredjeparter? Dine oplysninger vil blive delt med Visma Spcs i henhold til vores leverandør aftale. Vi har underskrevet hjælpeaftaler med dem. Dine personoplysninger vil kun blive videregivet til tredjepart, når den valgte betalingsmåde kræver, at vi videresender disse data. Ingen personlige oplysninger sælges til tredjepart.

Hvilke oplysninger er gemt, og hvor længe gemmes de? Vi gemmer de nødvendige data, så længe vi skal gemme oplysningerne i henhold til regnskabsloven. For at beskytte dig mod bedrageri bliver IP-adressen også gemt.

Retten til at få adgang til mine oplysninger Du har ret, ifølge GDPR, at få adgang til de oplysninger, vi har registreret. Du har også ret til at anmode om, at oplysningerne rettes. Kontakt os via kundsvar@trevon.se eller 08-40951040, og vi hjælper dig.

Håndtering af personoplysninger Hvis du mener, at vi på ingen måde opfylder kravene til, hvordan personlige data håndteres, kan du kontakte datainspektionen.

Afidentifikation Du kan når som helst anmode om, at vi sletter dine oplysninger i systemkundregisteret.

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn