Indkøbs- og leveringsbetingelser

Vilkår og betingelser

Normal leveringstid er ca. 3-7 dage 

Vi sender ordrer med PostNord. Vi tager ikke økonomisk ansvar for forsinkelser afhængigt af transportøren.

Vi pakker din pakke professionelt, der kan modstå kraftig håndtering, men hvis du finder skade på pakken, skal du straks tage et billede og sende den til os. Vi tager os af resten for dig. Hvis du har bestilt og ikke henter din forsendelse, før den vender tilbage til os (pakke ca. 1 måned, brev 14 dage), fakturerer vi dig SEK 350 for vores arbejde med håndtering af varerne.

Manglende dele i pakker: Vi tredobler og fotograferer pakken med indholdet, så risikoen for, at du har modtaget den forkerte artikel, eller at der mangler noget, er lille, men ikke eksisterer. Den menneskelige faktor forbliver, og vi er endnu ingen robotter. Det faktum, at vi har et billede af din ordre, betyder, at enhver transportklage kan behandles og afsluttes med hurtig hastighed for vores del. For dig som kunde håndterer vi altid spørgsmål straks.

Retur

Virksomheder har ingen udvekslings- eller afkastret

Vi forbeholder os ret til at fravælge artikler fra billederne.

I henhold til fjernsalgsloven har du som forbruger (ikke et selskab) ret til at trække sig ud af aftalen ved at underrette os inden 14 dage efter modtagelsen af varerne. For at du kan bruge din fortrydelsesret, skal du returnere varerne i ubeskadiget stand, i originalemballage. Når du bruger ret til at trække sig tilbage, er det dig, der er ansvarlig for returomkostningerne.

For (kun) private personer: "Selvfølgelig følger vi fjernsalg og hjemsalg (SFS2005: 59), hvilket betyder en ret til at trække sig tilbage om 14 dage.

 

Overvej:

1. Kontakt os inden du vender tilbage!

2. Produktet skal være helt ubrugt med uåbnet emballage.

3. Den originale emballage skal (skal) bruges!

4. Du modtager ikke kompensation for fragt / returforsendelse eller tilsvarende distributionsomkostninger.

5. Bankgebyrer fra Payson / Paypal vil blive opkrævet for dig.

Retur ikke godkendt:

1. Reklame- og tilbudsposter er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

2. Specielle ordrer eller ordrer af større mængder, end vi normalt har på lager.

3. Ingen lagerartikler

4. Skær ledninger (snor) eller bestilte design.

5. Elektronik. Belysningsregulatorer, hvor emballagen er brudt.

Tvister

Eventuelle tvister vil primært blive løst i diskussion med vores kundeservice. Vi følger henstillingerne fra Det Generelle Klagenævn og henviser ellers til Europa-Kommissionens tvistbilæggelsesværktøj online: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn