Behandling af personoplysninger

Samtykke til registrering af personoplysninger

Når du bestiller på Trevon Belysningsmaterial.se, skal du indtaste personlige oplysninger såsom: personligt eller organisatorisk nummer - kun hvis du vælger Egen faktura, ellers det navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer, vi har brug for at forstå.

Deles data med tredjepart?

Dine oplysninger vil blive delt med Visma Spcs i henhold til vores leverandøraftale. Vi har underskrevet en aftale med dem. Dine personlige oplysninger vil kun blive videregivet til tredjepart, når den valgte betalingsmetode kræver, at vi videresender disse oplysninger. Ingen personlige data sælges til tredjepart.

Retten til at få adgang til mine data

I henhold til GDPR har du ret til at få adgang til de oplysninger, vi har registreret. Du har også ret til at anmode om, at oplysningerne rettes eller fuldstændigt uidentificerede. Kontakt os via kundsvar@trevon.se eller +468-409 510 40 så hjælper vi dig.

Håndtering af personoplysninger Hvis du mener, at vi på ingen måde ikke opfylder kravene til, hvordan personoplysninger håndteres, kan du kontakte Datatilsynet.

Bemærk: du kan anmode om, at dine oplysninger bliver identificeret til enhver tid. Der er ikke noget krav om, at vi opbevarer personlige oplysninger i systemet.

Opdateret 2019-08-15

Teksten oversat Google Translate

Björn Östervall
GDPR Manager at Trevon LightingMaterials.se

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn