Sladdgenomföringar-Isolatorer

Isolatorer ledningsbøsninger såsom bøsning, stammeaflastning, friktionsbøsning, isoleringsindsats, endehylse hører til gruppen af ​​isoleringsmaterialer.

Bøsning er: en plast- eller gummiring, der placeres, hvor lampesnoren passerer metalhuset som ekstra isolering for at undgå elektrisk stød.

Stammeaflastning er: en form for isolerende detaljer, hvor den også skal forhindre, at lampesnoren trækkes løs fra sin beslag i f.eks. Lampeholderen og undgå elektrisk stød.

Friktionsbøsning er: hører måske ikke rigtig til denne gruppe, men vi placerer den her alligevel. Friktionsbøsningen kan bruges mellem lampeholderen og lampeunderlaget for at forhindre, at der glider mellem overfladerne. Kan også bruges som en blød afstandsholder til sarte materialer som porcelæn.

Isoleringsindsats svarer til bøsningen, men bruges inde i en lampeholder, der er stor og lille. Det anbefales med høj prioritet, da det er almindeligt, at slid på en lampesnor forekommer lige inde i en lampeholder.

Endehylster er: en blød fin isolering, der kan erstatte isoleringsindsatsen. Endehylster har sit navn, da det bruges som endehylster i enderne af lampe rør, såsom rørnippel.

Strain relief er en isolator med låsning af lampesnor eller strømkabel. Stammeaflastning i messing eller andet metal har en indbygget isolator. På billedet af læselampen ser du en belastning. Stammeaflastninger fås i den ydre tråd i forskellige længder. Dette skyldes, at som billedet viser afstand til huset. For at montere stammeaflastning direkte på lampeholderen foretrækkes længderne på 3-5 mm.

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn