Sitemap

 Support

 SE SÅ låga PRISER!

Lampeholder E14

Lampeholder E14 kaldes også på hverdagens sprog - lille montering - fås i en række forskellige udformninger, glatte lampeholdere, gevindindstillede lampeholdere, høje lampeholdere og lampeholdere med indbygget jordforbindelse. Alle lampeholdere på denne side har monteringsbeslaget M10x1mm nippeltråd. Men vi starter med at præsentere de 3 dele af lampeholderen - hvis vi tænker på lampeholderen, der står med lyskilden opad:

KALOTT Den nederste del kaldes en kaleot og findes der i 3 versioner. (a) Lav standard calotte, som er den mest almindelige. b) høj calotte, som er egnet, når du vil parallelle med 2x2 ledninger i lampeholderen, når rummet er større. c) høj fagstol med indbygget jordskrue og er virkelig praktisk at bruge, f.eks. i den midterste del af en barok krone, når du får en enkel behagelig jordhældning. Du har kun brug for en, der har en jordskrue, og de andre, du kan bruge, almindelig med høj calotte. Du har bare brug for et jordforbindelsespunkt for jording

INSTALLATIONSDEL Indsatsdelen er den del inde i lampeholderen, hvor du tilslutter ledningen. At tænke over her er at sætte indsatsdelen lige i lampeholderen, så den ikke glider eller ligger højt i karret. En anden detalje at huske er, at alle godkendte lampeholdere har på indsatsdelen en låsehane, der er designet til at låse den tredje del af lampeholderen MANTEL for at forhindre ufrivillig losning. Kontroller, hvor den er til montering, så du føler dig komfortabel, hvis du har brug for at fjerne lampeholderen.

MANTEL Mantelen er derefter den øverste del, hvor lyskilden er skruet fast og fås i 2 udførelser. a) glat jakke b) gevind jakke. Den gevindskårne lamellaholder er beregnet til at være i stand til at montere en lampeskærm med komplement til skærmringene, som du ser på denne side. Men mange mennesker vælger det trådede design af hensyn til udseendet, hvor det kan være "hårdere udseende"

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn