Stammeaflastning til lampesnor

Denne side præsenterer artiklerne, og hvad de bruges til og hvorfor. Det er åbenlyst for jer, som er erfarne, men vi henvender os også til de helt nyankomne i området.

Men det er så trist, at vi i et offentligt miljø har set, at man har ignoreret belastningsaflastningen, når lampeholderne hænger frit i lampesnorene.

Så vi tager det fra starten. Formålet med en belastningsaflastning er at:

Undgå lampesnoren i at trække stikket ud af strømkilden (stikket) eller energimodtageren (lampeholder) under kontinuerlig trækning eller ufrivillig tung belastning.

Stammeaflastning: trækaflastning fås i forskellige varianter, hvoraf nogle også fungerer som en løftestag. Flere er på samme tid en socket - udvidelsesnippel. Funktionen er, at i tilfælde af en mulig træk eller under kontinuerlig trækbelastning af lampesnoren, skal konsollen ved den elektriske forbindelse forhindres. Hvis du vil montere og hænge en lampeholder i en ledning - hvilket er populært at gøre - skal du bruge en passende aflastning.

Et stik og andre stik har deres spændingsaflastning indbygget.

Udvalget er stort, så kontakt os, hvis du vil have råd.

 

 

 

Cord Grommet

Kan være hvad som helst. Noget, der på en eller anden måde hovedsageligt beskytter den elektriske ledning mod skader på slid. Kabelindsætning holder netledningen på plads.

En metalflangnippel kan muligvis ikke forhindre slid - så det tilrådes at supplere med en såkaldt. endedæksel.

Sladdgenomföring

 

 

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn